Öğrencilere kaymakamlığı anlattı;

Öğrencilere kaymakamlığı anlattı

Kariyer Günleri düzenleyen Anadolu lisesi öğrencilerine kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, öğrencilere fedakarlık olmadan başarının olamayacağını anlattı....

Resim

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri Festivali'ne katıldı.

Kariyer Günler Festivali'ne konuşmacı olarak katılan Kaymakam Yasin Erdem, öğrencilerle Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi verdi.

Resim

"ELİNİZDEN GELENİ YAPIN"

Necip Fazıl’ın, “Tohum saç bitmezse toprak utansın/ Hedefe varmayan mızrak utansın / Hey gidi küheylan sen koşmana bak / Çatlarsan doğuran kısrak utansın” şiirini okuyan Kaymakam Erdem, öğrencilere “Elinizden geleni yapın” dedi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Kaymakam Erdem, öğrencilerden hedeflerine ulaşmak için çok çalışmalarını istedi.

Resim

PENALTI ATIŞI YAPTI

Öte yandan Kaymakam Erdem ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gürpınar Belediyesi tarafından düzenlenen okullar arası futbol turnuvasının açılış vuruşunu gerçekleştirerek, turnuvaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Resim

GAZZE’YE DESTEK İÇİN GÖKYÜZÜNE BALON BIRAKTILAR

Kaymakam Erdem ve Başkan Tanış, Halk Eğitim Merkezi tarafından Filistin’e destek amacıyla düzenlenen kermese de katıldı. Kermes sonrası çocuklar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden yaşıtları için gökyüzüne balon bıraktı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum