Kaymakamın İdareciler Günü’nü kutladı;

Kaymakamın İdareciler Günü’nü kutladı

Dumlupınar İlkokulu 3-I sınıfı öğrencisi Semanur Kurtak Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç’u ziyaret etti. Kaymakam Koç’un İdareciler Gününü kutlayan Semanur, “İyi ki varsınız” dedi....

Resim

İDARECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Dumlupınar İlkokulu 3-I sınıfı öğrencisi Semanur Kurtak ve okul idarecileri ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Önder Koç’u makamında ziyaret ederek kaymakamın İdareciler Gününü kutladı.

Resim

TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Önder Koç, günün anlam ve önemine ithafen ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek öğrenci Semanur Kurtak’a ve okul idarecilerine teşekkür etti.

Resim

KAYMAKAM PERSONELİNDEN KUTLAMA

10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle kaymakamlık personeli de Kaymakam Önder Koç’un İdareciler Gününü makamında kutladı.

Kaymakam Koç da, İdareciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek kendilerine teşekkür etti.

Kaymakam Koç, “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir” diyerek tüm mülki idare amirlerinin İdareciler Günü’nü kutladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum