“Çalışmak sizden, YKS başvuru ücreti bizden”;

“Çalışmak sizden, YKS başvuru ücreti bizden”

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ercan Kayabaşı, üniversite sınavına girecek öğrencilerin yükünü hafifletiyor. Kaymakam Kayabaşı, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin YKS ücretini karşılayacak....

Resim

HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, “Sevgili gençlerimiz, hayallerinize doğru ve emin adımlarla yürüdüğünüz bu yolda, biz daima yanınızdayız. Çalışmak sizden, YKS başvuru ücreti bizden” diyerek öğrencilere müjdeyi verdi.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri sevindiren müjdeden, 12. sınıf öğrencileri yararlanabilecek.

Nusaybin Belediyesi’nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre ise 2024 yılında YKS' ye girecek olan öğrenciler için kayıt ücreti desteği başlatıldı. Nusaybin sınırları içerisinde eğitim gören ve şartları taşıyan tüm 12. sınıf öğrencileri bu destekten faydalanabilecek.

Başvurular incelendikten sonra ise nakdi destek ödemesinden faydalanabilecek. 20 yaşını geçmemiş olmak kaydıyla Nusaybin'de ikamet eden açık öğretim lisesi öğrencileri de destekten yararlanabilecek.

Belediyeye başvuru esnasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aile durum bildirir belgesi (3294 sayılı kanundan faydalanan öğrenciler), sınav ücreti yatırıldığına dair dekont, kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi ve kendine ya da velisine ait IBAN adresi yeterli olacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum