Her sabah güne esnaf çayı ile başlıyor;

Her sabah güne esnaf çayı ile başlıyor

Diyarbakır’ın Eğil ilçesine atanmasının ardından kısa sürede ilçe halkı tarafından sevilen ve sayılan Kaymakam Volkan Hülür, eğitim ve turizm alanlarının yanı sıra sosyal çalışmalara da hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkıyla daha yakın ilişki kurmayı hedefleyen Hülür, çeşitli sosyal inisiyatiflerle halkın gönlüne giriyor....

Resim

SABAH ÇAY MİSAFİRİ KAYMAKAM

Şehit ailelerini düzenli olarak ziyaret eden, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini gözeten Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, halkın günlük yaşamına daha fazla dahil olmak için her sabah erken saatlerde ilçe çarşısında vatandaşlarla çay sohbetleri yapıyor. Samimi yaklaşımıyla ilçe halkının güvenini kazanan Hülür, her sabah farklı bir esnafa misafir oluyor.

Kaymakamlık makamına geçmeden sabah çayını esnafla içen Hülür, ilçe ticaretinin bel kemiği esnafların da günlük nabzını tutuyor.

Resim

İLÇEDE TURİST PATLAMASI OLACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğini alarak ilçede turizm alanında büyük atılımlar yapmaya hazırlanan Volkan Hülür, hazırlıkları süren turizm projeleriyle 75 bin olan yabancı turist sayısını 500 bine, 400 bin olan toplam turist sayısını ise 1 milyona çıkarmayı hedefliyor. Kaymakam Hülür, turist sayısının artacak olmasının ilçe esnafına da büyük katkısının olacağını vurguluyor.

Kaymakam Hülür’ün ilçe halkıyla yakın diyaloğu Eğilli vatandaşlar tarafından da karşılık buluyor.

Resim

ÖĞRENCİLERLE YAKIN DİYALOG

Eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmayı amaçlayan Kaymakam Hülür, dezavantajlı ailelere eğitim yardımı da yapıyor. Eğil ilçesinde yaşayan ve üniversiteye kabul edilen gençlere de destek olan Hülür, Eğilli gençlerin eğitimine büyük önem veriyor. Hülür, okulları ziyaret ederek, sık sık öğrencilerle de bir araya geliyor.

Resim

BOL KAZANÇLAR DİLİYOR

Ziyaretleri ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaymakam Hülür, “Esnaflarımızı tek tek gezip sabahın ilk çayını beraber içiyoruz. Her zaman esnafımızın yanındayız. Kendilerine bol kazançlar diliyorum. İnşallah yakında kazançları daha da bollaşacak” diyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum