Öğrencilere spor malzemesi dağıttı;

Öğrencilere spor malzemesi dağıttı

Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, spor malzemeleri dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Ürkmezer, "Gençlerimizin spora da yönelerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz" dedi....

Bir 4 kişi, voleybol oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Alanya Belediyesi ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçilen Alanya’da öğrenci ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen spor malzemeleri dağıtım törenine Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, diğer protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Müdürü ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından katılımcılara seslenen Kaymakam Ürkmezer, “Alanya’ya turizm başkenti dedik. Pandemi sonrası bile şehrimiz turizmde gerekli atılımlarla kendini sürekli ileriye götürdü” dedi.

Bir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kaymakam Ürkmezer şöyle devam etti: “Alanya’mız tarihiyle de Selçukluya başkentlik yapmış aynı zamanda Osmanlı ve Cumhuriyet zamanında da tarihiyle önemli rol oynamıştır. Eğitim anlamında da ileriye dönük hedefler doğrultusunda şehrimiz sürekli gelişmeye devam ediyor. İlçemizde bulunan iki tane üniversite ile eğitim camiasında yerinde durmaksızın ilerleme kat ediyoruz. Öğrencilerimizin başarısı için hep birlikte çalışıyoruz. Aynı zamanda Alanya’mıza huzurun başkenti de diyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için emniyet ve jandarma personellerimiz özverili bir şekilde çalışıyorlar.”

Bir kalabalık ve yazı görseli olabilir

GENÇLERİMİZİN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNİ İSTİYORUZ

Alanya’nın 3 ay önce 2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti unvanıyla sporunda başkenti seçildiğini hatırlatan Kaymakam Ürkmezer, “Bize bu unvanı kazandıran en önemli şeylerden biri; şehrimizde 12 ay boyunca her türlü alanda spor organizasyonlarının hiç durmaksızın yapılmasıdır. Sporun başkenti seçilen Alanya’mızda gençlerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal kültürel ve sportif alanlara da yönelerek kendilerini geliştirmelerini istiyoruz ve bu konuda gençlerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen Alanya Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel ve protokol tarafından okul ve öğrencilere spor malzemeleri dağıtıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum