Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi;

Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi

Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi....

KURSLARA KATILIMA TEŞVİK EDİYOR

Kıbrıscık’ta Halk Eğitim bünyesinde açılan kurslara dikkat çekmek, kurslara katılımı teşvik etmek, kültür-sanat faaliyetlerini yaygınlaştırıp ilçede bir birikim oluşturmak adına Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, kursiyerlere ve diğer misafirlere Halk Eğitim Merkezi’nin Müzik Atölyesinde Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu.


KLASİK MÜZİK VE SANAT MÜZİĞİ TUTKUNU

Aileden gelen klasik müzik ve Türk Sanat Müziği’ne ilgisiyle çeşitli korolarda sahne tecrübesi edinen Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, “Türk Müziğinin en güzel icraları sanat müziğinden dökülen nağmelerle oluyor. Hem klasik müziğin hem de bizim müziğimizin görev yaptığımız her yerde yaratıcı ve birleştirici ruhunu tüm halkımızla buluşturmaya ve onu sevdirmeye gayret ediyoruz. Kalplerde güzel bir sâdâ bırakıp onu da gelecek kuşaklara diğerlerinin aktarması en büyük dileğimiz” dedi.


VALİ ERKAN KILIÇ DA KURSLARI ZİYARET ETMİŞTİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın da geçtiğimiz haftalarda ziyaret ettiği müzik atölyesindeki kurslara ilgiyi artırmak isteyen Kaymakam Deniz, verdikleri piyano siparişinin de haftaya ilçeye geleceğini belirtti. Halen orgla verilen piyano kursunun gelecek piyano ile daha da gelişeceğini aktaran Deniz, gitar ve bağlama kurslarının da devam ettiğini belirterek Kıbrıscıklıları halk eğitim kurslarına davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum