Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor;

Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı....

Resim

GEÇMİŞLERİNİN HAYRINA KUR'AN KURSU

Hayırseverliği ile tanınan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, geçmişlerinin hayrına şahsi olarak memleketi Elazığ Baskil’e 4-6 yaş kuran kursu yaptırıyor. İlçe müftülüğünün alt katında atıl vaziyette duran yerin değerlendirilmesi ile ilçeye kazandırılacak Kur’an kursu inşaatı devam ederken, çalışmaların bir ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Daha önce annesi merhume Emine Akkoyun adına Baskil’e şadırvan yaptıran ve ilçenin ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Vali Akkoyun’a ilçe sakinleri teşekkürlerini iletiyor.

Resim

KUR’AN KURSU İNŞAATINI İNCELEDİ

Kur’an kursunun inşaat çalışmalarını bizzat takip eden Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Kaymakam Kundakçı, “Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun’un geçmişlerinin hatırası adına şahsi olarak yapımını üstlendiği 4-6 yaş Kuran kursumuzu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. 4 odalı olacak Kuran kursumuzu ilçemize kazandıran Sayın Valimize ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum