50 vatandaşın derdiyle dertlendi;

50 vatandaşın derdiyle dertlendi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor....


ORTAK PAYDADA BULUŞMA GÜNÜ

Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, ilgili birim amirleri ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında başvuruda bulunan vatandaşların istek, sorun ve taleplerine çözüm arayışında bulunuldu.

Erzincanlı vatandaşların dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları veren Vali Aydoğdu, “Hemşehrilerimiz, yaşadıkları sorunları, istek ve talepleri düzenlediğimiz bu toplantılar sayesinde dile getiriyor. Devlet olarak bizler de bu sorunları çözmek, talepleri karşılamak için ilgili kurum ve kuruluşlarımızla birlikte titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için bütün kurumlarımız iş birliği içinde ve yoğun bir çaba sarf etmektedir. Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Hayırseverlerimize de teşekkür ediyoruz." dedi.

Erzincan İl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Vali Hamza Aydoğdu, 50 kişiyle görüşerek, kendisine iletilen talep ve sorunları tek tek dinledi.


BULUŞMAYA SEVGİMİZİ VE ÇÖZÜMLERİMİZİ DE ALDIK GİTTİK

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Vali Aydoğdu, “Bugün ortak paydada buluşma günü. 50 vatandaşımızın derdiyle dertlenme günü. Buluşmaya sevgimizi, samimiyetimizi ve çözümlerimizi de aldık gittik. Her bir sözcüğün, bakışın ve duruşun derin anlamlar içerdiği buluşmada, samimiyetle sevgiyle hemşehrilerimizin dertlerine çözümler aradık. Allah, devletimize, milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum