‘17 Şehit 17 Sınıf Binlerce Gönül’;

‘17 Şehit 17 Sınıf Binlerce Gönül’

Gençlere Vatan-Millet sevgisini aşılamak, milli şuuru oluşturmak ve şehitlerimizin isimlerini yâd etmek amacıyla proje sorumluları Eda Taşdemir ve Seda Dağdelen tarafından “17 Şehit, 17 Sınıf Binlerce Gönül” projesi kapsamında Orduzu Nadire Dernek İlköğretim Okulundaki sınıflara, 17 şehidin ismi düzenlenen programla verildi....

Programa Vali Hulusi Şahin, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şehitlerimizin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Resim

HEPSİNİ KALBİMİZE GÖMDÜK

Program, 17 şehidin özgeçmişlerinin anlatıldığı video gösterimi ile başladı. Vali Şahin, “Binlerce Şehidimiz var. Hepsini kalbimize gömdük. Hepsi bu milletin kalbinde yaşıyorlar ve yaşamaya devam edecekler. Şehit ailelerimizin acıları çok büyük. Bizler de onların acılarını bir nebze olsun dindirebilmek için onların yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Resim

Vali Şahin, “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, onların acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Bu güzel projeyi hayata geçiren değerli kardeşlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, şehitlerin fotoğraf ve isimlerinin yazılı olduğu tişörtler bulunan Nadire Dernek İlköğretim Okulu öğrencileri şehitlerle ilgili şiirler okudu.

Resim

Vali Şahin ve beraberindekiler, 17 şehidin ismini sınıflara verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum