Köylerdeki yatırımları yerinde inceledi;

Köylerdeki yatırımları yerinde inceledi

Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Sağınlı bölgesinde bulunan köyleri ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldi....

Resim

Hizan Sağınlı bölgesinde bulunan köyleri ziyaret ederek buralarda yapılan yatırımları yerinde inceleyen Kaymakam Nurhalil Özçelik, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

İlk olarak Topluca mezrasını ziyaret eden Kaymakam Özçelik, Hizan Gazi ve Şehit Aileleri Yardım Derneği Başkanı Ayhan Özdemir’i evinde ziyaret ederek köy hakkında bilgi alıp bir süre sohbet etti.

Resim

Daha sonra Hacı Mehmet Köyünü ziyaret eden Kaymakam Özçelik, burada yapılan yatırımları yerinde inceleyerek vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların takipçisi olacağını ifade etti.

Köy sakinleri ile bir süre sohbet edip taleplerini dinleyen Kaymakam Özçelik, buradan ayrılarak Kayaş Mezrasını ziyaret etti. Kayaş mezrasında yapılan parke ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam, köyü gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Resim

Buradaki ziyaretini tamamlayan Kaymakam Özçelik, Göktepe Köyüne geçerek taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerine Sağırkaya Köyünde devam eden Kaymakam Nurhalil Özçelik, burada da yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum