Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı;

Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı

Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi....

Yaşanan depremlerle yıkılan Hatay’ı yeni vali yardımcıları ile güçlendiren İçişleri Bakanlığı, Erzurum Vali Yardımcısı Can Atak, Hakkari Derecik Kaymakamı Doğukan Mızrak, Bingöl Kığı Kaymakamı Gökay İçen ve İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak’ı da Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirmişti.

ANİ AYRILIŞIM NEDENİYLE VEDALAŞAMADIM

Yeni görev yerini sosyal medya hesabından duyuran Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, “Ani ayrılışım sebebiyle vedalaşamadığım herkesten özür diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Karadağ, “Hatay Vali Yardımcılığı’na tayinim çıkması sebebiyle 1 yıldır sürdürmekte olduğum Kütahya Vali Yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Hisarcık ve Dumlupınar Kaymakamlıkları da dahil yaklaşık 4 yıldır Kütahya’da unutamayacağım dostluklar edindim” ifadesini kullandı.

SAĞLICAKLA KALIN!

Karadağ veda mesajında, “Bu sebeple başta Sayın Valim Ali Çelik olmak üzere meslek büyüklerime, meslektaşlarıma ve desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ani ayrılışım sebebiyle vedalaşamadığım herkesten özür diliyorum. Sağlıcakla kalın” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum