14 kaymakam ile çalışan yazı işleri müdürü emekli oldu;

14 kaymakam ile çalışan yazı işleri müdürü emekli oldu

Meslek hayatında 14 farklı kaymakamla çalıştıktan sonra emekli olan Konya Akşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Adem Büyükçanga için bir veda yemeği düzenlendi....


30 YILLIK MESLEK HAYATINI TAMAMLADI

Memuriyet hayatına Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü’nde başlayan Adem Büyükçanga, kurumlar arası nakil yoluyla Konya Ahırlı Kaymakamlığı’na Yazı İşleri Müdürü olarak atanmasının ardından Mülkiye Başmüfettişi tavsiyesi ile 1992 yılında Akşehir Kaymakamlığı’nda Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı. Görevi süresince 14 Kaymakam ile çalışan Büyükçanga, sadece Akşehir’de 30 yılını tamamladığı meslek hayatına terfi taltifleri ile çok sayıda teşekkür, takdir, başarı ve üstün başarı ödülü sığdırdı.


EMEKLİLİK YILLARINDA MUTLULUKLAR

Adem Büyükçanga için düzenlenen veda yemeğine; Akşehir Kaymakamı’na vekaleten Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri katıldı. Kaymakam Aytekin Yılmaz, program sonunda Adem Büyükçanga’ya hediye vererek emeklilik yıllarında mutluluklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum