Vali Ayhan, 11 ayda 8. kez Hilvan’da;

Vali Ayhan, 11 ayda 8. kez Hilvan’da

Vali Salih Ayhan Şanlıurfa'da göreve başladığı günden bu yana merkez dışındaki ilçelere zamanını ayırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Ayhan, Hilvan ilçesine görevde olduğu 11 ayda 8. ziyaretini Ramazan ayı münasebetiyle yaptı....


Bu ziyaretinde önce Hilvan Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memurları ile bir araya gelen Vali Ayhan, onlarla hasbihal edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra gençlik merkezine geçti. Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslardaki kursiyerlerle bir araya gelen Vali Ayhan, burada gençlerle oldukça hoş zaman geçirdi.


KURSİYERLERE KOLAYLIK DİLEDİ

Akabinde yılın ilk tarla günü etkinliği için Arslanlı Mahallesi'nde traktörün direksiyonuna geçen Vali Ayhan, ayçiçek ekimine katıldı. Burada çiftçilere seslenen Vali Ayhan, "Bu mübarek Ramazan gününde bu mübarek cuma gününde çiftçilerimizle bir aradayız. İlimizde ayçiçek önemli bir rekolteye sahip. İnşallah bugün ektiğimiz ürünün hasadını yapmaya da geleceğiz. Tüm çiftçilerimize hayırlı bereketler günler diliyorum" dedi.

Hilvan ilçesinde yaklaşık 200 kişiye istihdam olabilecek belediyeye ait inşaatı biten tekstil fabrikasını ve yeni yapılan itfaiye hizmet binasını da ziyaret eden Vali Ayhan, daha sonra 33 milyonluk yatırım bedeli olan Hilvan Jandarma Komutanlığı hizmet binasının temel atma törenine katıldı.


TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ İFTARDA BULUŞTU

Akşam ise Hilvan Yem A.Ş.’nin ev sahipliğinde toplumun tüm kesimlerinin temsil edildiği iftar yemeğine katılan Vali Ayhan, gazilerle ve şehit yakınları ile yakinen ilgilendi. Hilvanlı vatandaşlar ise Vali beyin kendileri ile beraber iftar yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum