3 bin kişi gönül sofrasında buluştu;

3 bin kişi gönül sofrasında buluştu

Siirt Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar programında, 3 bin kişi huzur ve kardeşliği paylaştı....

Resim

GÖNÜL SOFRASINDA 3 BİN KİŞİ

İki parkın arasında yer alan Selahaddin Eyyubi Caddesinde açık alanda verilen Gönül Sofrası iftarına 3 bin civarında vatandaş katıldı.

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun katıldığı iftar programında, şehit yakınları, gaziler, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Ramazan ayının bereketini, birlik ve beraberlik duygusunu vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, “Kurtalanlı hemşehrilerimiz ile iftar sofrasında bir araya geldik. Programa yoğun katılım sağlayarak iftar sofrasının bereketini bizimle paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Resim

ARTIK HUZUR VE KARDEŞLİK KONUŞULUYOR

Kaymakam Tekin, “Vatandaşlarımızı gönül soframızda ağırlayarak, birliğimizi kardeşliğimizi paylaşıyoruz. Bu topraklarda artık kardeşlik ve birlik konuşuluyor. Geçmişte her ne kadar adı kötü olarak anılmış bir ilçe olmuş olsa da, geldiğimiz noktada artık huzurun olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum