Uçurtmalarla Türkiye haritası çizdiler;

Uçurtmalarla Türkiye haritası çizdiler

Trabzon Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce, Sultanmurat Yaylası'nda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi....

Resim

ŞEHİTLİĞE KADAR YÜRÜYÜŞ

Etkinlik kapsamında ilk olarak Sultanmurat Yaylası'nda bulunan şehitliğe kadar yürüyüş yapıldı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, 15-22 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çaykara’nın gençleriyle Sultanmurat Yaylası’ndan Sultanmurat Şehitliği’ne yürüdü. Şehitlik ziyaretinde tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, dualar okundu.

Resim

ŞENLİĞE BİSİKLETLE GİTTİLER

Şehitlik ziyaretinin ardından Kaymakam Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Hanefi Tok, daire amirleri ve öğrencilerle birlikte Uçurtma Şenliği’nin yapılacağı alana doğru pedal çevirdi.

Futbol, voleybol, bilek güreşi gibi sporların yapıldığı etkinlikte, bu yıl ikincisi düzenlenen Uçurtma Şenliği için öğrenciler, ellerindeki uçurmalarla Türkiye haritası kareografisi oluşturdu.

Resim

UÇURTMALARLA TÜRKİYE HARİTASI

Ataköy Cevdet Sunay MTAL koordinasyonunda vatanına ve milletine sevdalı 250 genç tarafından Sultanmurat Yaylası’na uçurtmalarla çizilen Türkiye haritası, drone tarafından havadan da görüntülendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şenlik alanına getirilen oyunlarla gençler gün boyu doyasıya eğlendi. Wushu takımının yaptığı gösteri de, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Resim

ŞENLİKLERİN OLMAZSA OLMAZI, HORON!

Etkinliğe, Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum