“Allahaısmarladık Beşiktaş”;

“Allahaısmarladık Beşiktaş”

15 Temmuz 2023 tarihli kararname ile Göç İdaresi Başkan Yardımcılığına atanan Önder Bakan, 24 Eylül 2018 tarihinden bu yana sürdürdüğü Beşiktaş Kaymakamlığı görevinden ayrıldı....


BEŞİKTAŞ’A HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞADIM

Beşiktaşlılar için bir veda mesajı yayınlayan Kaymakam Önder Bakan, “Tarihi, kültürü, eğitim alt yapısı, sporu, turizmi ve içinde barındırdığı nice güzellikle rol model olan bu kadim ilçeye hizmet etmenin onurunu, mutluluğunu ve gururunu yaşadım” dedi.

Önder Bakan, “Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla Beşiktaşımıza, hemşehrilerimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Görev yaptığımız süre içerisinde Beşiktaşımızı daha ileriye taşıyabilmek adına desteklerini esirgemeyen kamu kurumu ve kuruluşlarımıza, yerel yönetimlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürü borç bilirim” ifadesini paylaştı.

HAKKINIZI HELAL EDİN!

Bakan, “‘Baki kalan bu kubbede hoş bir sadâ imiş’ diyerek hoş bir sadâ bırakmış olmayı temenni ederken, tüm hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bu kutlu beldede görev yapmayı bana nasip eden Yüce Allah’a hamdediyorum. Allahaısmarladık Beşiktaş…” diyerek 5 yıla yakın hizmet ettiği ilçeye veda etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler
“Allahaısmarladık Beşiktaş” Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum