“Gündemimizden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız”;

“Gündemimizden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız”

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Gül’e Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç eşlik etti....

Resim

Vali Davut Gül, Küçükçekmece temasları çerçevesinde; TEMA İstanbul Ortaokulu ve Emlak Konut GYO 60 Derslik Okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Sonrasında Vali Gül, Küçükçekmece Kaymakamlığı’nı ve Belediyesi’ni, Halkalı Küçükçekmece Spor Tesisi’ni, Küçüçekmece Külliyesi’ni, PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Şehit Jandarma Teğmen Ufuk Aktepe’nin Küçükçekmece’de bulunan ailesini de ziyaret etti. Vali Gül, aileye tekraren taziye dileklerini iletti.

Küçükçekmece temaslarında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Gül, muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi.

Resim

“İLETİŞİM HALİNDE OLMAMIZ ÇOK ÖNEMLİ"

Vali Gül, “İstanbul, metropol bir şehir. Şehrimize turizm ve ticaret için gelen kayıtlı göçmenler haricinde kurallarımızın dışında kayıtsız yaşayan kişileri, süresi dolmuş olan veya suç işleyenleri tespit ederek sınır dışı ediyoruz. Sizlerle iletişim halinde olmamız çok önemli. İlçemizin gündeminden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız. Dilencilik yapan çocuklarımız tespit edilerek Mesleki Eğitim Merkez’lerine yönlendirilecek. Çocuğumuz kayıtlı olarak çalışacak, sigortası ve bir mesleği olacak. Bu yöndeki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İletmiş olduğunuz taleplerin takipçisi olacağız. Mahalle ölçeğinde işlerimizi sahiplenen her bir muhtarımıza teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Resim

İLÇEMİZDE 9 YENİ OKUL YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “İlçemizde çok yönlü eğitim çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul’un en büyük mahallesi bulunan ilçemizde çok sayıda okulumuz var. İlçemizde 65 okulumuzu İstanbul Valiliği koordinasyonunda güçlendirerek onardık. Derslik başına düşen öğrenci sayısını azaltmak için ilçemizde 9 yeni okul yapıldı. Öğretmen doluluk oranımızda iyileştirmeler yapıyoruz.” dedi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi’ndeki programa; Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, Küçükçekmece mahalle muhtarları, ilçe müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum