Yeni görev yerine uğurlandı;

Yeni görev yerine uğurlandı

Derince Kaymakamlığı görevini yürütürken son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valisi olarak atanan Meftun Dallı, Kocaeli Valiliği’nde yapılan programla yeni görev yerine uğurlandı....

Resim

Yeni Kocaeli Valisi Meftun Dallı için Kocaeli Valiliğinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ve il müdürleri katıldı.

İNŞALLAH KENTİMİZDEKİ DİĞER MESLEKTAŞLARIMIZI DA BAŞKA İLLERE UĞURLARIZ

Uğurlama töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “İstanbul kaymakamlarının vali olmasına alışkınız ama bir Kocaeli kaymakamının vali olarak atanması benim görev sürem boyunca ilk kez oldu. İnşallah bundan sonrada kentimizdeki meslektaşlarımızı başka illere uğurlamak nasip olur” dedi. Vali Yavuz, Meftun Dallı’ya bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür edip yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Resim

MESLEK HAYATIMIN EN GÜZEL İKİ YILI BURADA GEÇTİ

Tebrikleri kabul eden Kastamonu Valisi Meftun Dallı ise, Vali Yavuz ve programa katılanlara teşekkür etti. Vali Dallı, “Buradan güzel duygu ve hatıralarla ayrılıyorum. Meslek hayatımın en güzel iki yılını Kocaeli’de geçirdim. Gittiğimiz yerde de inşallah Allah bizi mahcup etmez” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum