Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı;

Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı

Karaisalı’dan “Sizi asla unutmayacağız” diyerek sevgi seli ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, yeni görev yeri Hakkari Çukurca’da göreve başlamadan esnaf ve vatandaşlarla tanıştı....

Resim

KARAİSALI'YA VEDA, ÇUKURCA'YA MERHABA

Adana Karaisalı’da 2 yıl görev yaptıktan sonra son Kaymakamlar Kararnamesi ile Hakkari Çukurca’ya atanan ve 1 Eylül Cuma günü ilçeye veda eden Mert Kumcu, 4 Eylül Pazartesi günü görevine Çukurca’da görevine başlayacak.

Gözyaşları ve vatandaşların yoğun sevgisi ile “Karaisalı sizi asla unutmayacak” sözleri ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, “Ardımızda hoş bir sâda bırakabildiysek ne mutlu bize. Hakkınızı helal edin, biz de sizleri unutmayacağız. Allahaısmarladık” diyerek ilçeden ayrıldı.

Resim

İLK GÜNKÜ ÇUKURCA HATIRASI

Yeni görev yerine hızlı başlayan Kaymakam Kumcu, daha görevine başlamadan ilçe çarşısını ve esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla tanıştı. Esnafa kolaylıklar dileyen Kumcu’ya vatandaşlar, “İlçemize hoş geldiniz, hayırlı olsun” karşılığını verdi.

Resim

VATANDAŞLARLA TANIŞTI

Kaymakam Kumcu, Çukurca’da bulunan Özel Harekat Yerleşkesini de ziyaret ederek, birçok görevde fedakarca çalışan Özel Hareket polislerine kolaylıklar diledi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum