Minikleri uyum eğitiminde yalnız bırakmadı;

Minikleri uyum eğitiminde yalnız bırakmadı

İstanbul Küçükçekmece’den Ankara Akyurt Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Tunç, uyum eğitimindeki minik öğrencileri ziyaret ederek, heyecanlarını paylaştı....

Resim

YENİ GÖREV YERİNE BAŞLADI

24 Haziran 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Küçükçekmece Kaymakamlığı’ndan Akyurt’a atanan Mehmet Tunç, görevine başladı.

Akyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ayla Can ve Akyurt İlçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerince karşılanan Kaymakam Tunç, karşılamanın ardından Kaymakamlık Toplantı Salonunda tanışma toplantısı düzenledi.

Resim

İLK ZİYARET ŞEHİT AİLELERİNE

Akyurt’ta görevine başlamasının hemen ardından ilçede bulunan şehit ailelerine ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Tunç, Şehit Ümit Motor ve Şehit Şuayip Çalışkan’ın ailesine misafir oldu.

Kaymakam Tunç, “Sizler en kıymetli varlıklarınız olan evlatlarınızı vatan toprağına emanet ederken, şehitlerimiz de sizleri bizlere emanet etti. Her zaman sizlerin destekçisiyiz.  Rabbim bizleri hiçbir vakit sizlere karşı mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

MİNİKLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI

Biruni Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Tunç, uyum eğitimine başlayan minikleri de unutmadı.

Biruni İlkokulunda uyum haftasında olan öğrenci ve velileri ziyaret eden Mehmet Tunç, öğrencilere başarı, çocuklarını bekleyen velilere de kolaylıklar diledi.

Resim

YENİ HASTANEDE HASTALARIN HATIRINI SORDU

Kaymakam Tunç, yeni binasına taşınan Akyurt Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, hastanenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum