“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”;

“Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!”

Bir yıla yakın bir süre Nurhak’ta kaymakam vekilliği yaparak depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Sercan Yıldız, ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldız, “Allah bu acıları bir daha yaşatmasın!” dedi....

Resim

VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

25.11.2022 tarihinde Nurhak’a Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Sercan Yıldız, onuruna bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe katılanlar bugüne kadar yaptığı hizmetler için Kaymakam Yıldız’a teşekkür etti.

TÜM İMKANLARIMIZI VATANDAŞLARIMIZ İÇİN KULLANDIK

Nurhak’ın 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen Pazarcık ve Elbistan depremlerinden en çok etkilenen ilçelerden biri olduğunu hatırlatan Kaymakam Sercan Yıldız, “Yaklaşık 4.600 yapı stoğunun 1.900’u, kamu hizmet binalarının %70’i, okulların %50’si, ibadethanelerin ise %60’ı acil-yıkık veya ağır hasarlıdır. Bu denli büyük bir yıkımın yaşandığı ilçemizde devletimizin tüm imkanlarını vatandaşlarımız için kullandık” dedi.

Resim

BİRÇOK HİZMETİN İHALESİ YAPILDI, BİR KISMI İNŞAATA BAŞLADI

Kaymakam Sercan Yıldız, “Akut dönemden başlayarak şu zamana kadar bir çok hizmeti hayata geçirdik. Nurhak’ta köy evlerinden, TOKİ’ye, ibadethanelerden, kamu kurumlarına, yıkım ve enkaz kaldırmadan, eğitim ve sağlık yatırımlarına kadar birçok hizmetin ihalesi yapılmış olup, bir kısmı inşaat faaliyetlerine başlamıştır” ifadesini kullandı.

Kaymakam Yıldız, “Bu süre zarfında koordinatör olarak ilçemize gelen vali ve kaymakamlarımıza, yakın koruma arkadaşlarıma, daire amirlerine, muhtarlarımıza, memurlarımıza, geçici görevlendirme ile ilçemize gelen kamu personellerine, sivil toplum kuruluşlarına, vatandaşlarımıza, gönüllülere çalışmalarından dolayı Nurhak’a kattıkları her şey için teşekkür ederim” dedi.

AFETSİZ, AFİYETLİ GÜNLER BİZİM OLSUN!

Kaymakam Yıldız, “Afetsiz, afiyetli günler bizim olsun. Allah bu acıları bir daha ülkemize yaşatmasın. Hoşçakal Nurhak!” diyerek ilçeye veda etti.

Resim

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ

Öte yandan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, deprem sonrasında ilçede yürüttüğü özverili ve başarılı çalışmaları nedeniyle Kaymakam Yıldız’a ‘Üstün Başarı Belgesi’ takdim etti. Kaymakam Yıldız, “Üstün Başarı Belgesi ile şahsımı onurlandıran Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer’e saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum