Lojmanı bütçeye yük getirmeden yaptırdı;

Lojmanı bütçeye yük getirmeden yaptırdı

Çorum’un Bayat ilçesinden Adıyaman’ın Sincik ilçesine tayin olan Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu, Bayat’ta 1997’den beri yapılması planlanan ancak yapımı sürekli ertelenen Kaymakamlık Lojmanını bütçeye yük getirmeden yaptırdı....

Resim

BAKANLIĞA TESLİM EDİLECEK

4 Eylül 2023 tarihinde Sincik’te görevine başlayan Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu, “Bayat Kaymakam lojmanını bütçeye herhangi bir yük getirmeden, ilçemiz kaynaklarıyla ekonomik hale getirerek bitirdik. İçişleri Bakanlığına teslim sürecini de başlattık. Hayırlı olsun” dedi.


DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜRLER

1959 yapımı mevcut lojmanın satışından elde edilen geliri de yeni lojman için kaynak olarak kullanan Kaymakam Bozkurtoğlu, “Yapılan protokolle lojman kaba inşaatının yapımını üstlenen Yılka İnşaat Ltd  Şti Sahibi Sayın Nurettin Yılmaz’a Kaymakamlığımız adına teşekkür ediyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi’ye şükranlarımı arz ederim. Bu süreçte beraber çalıştığımız yakın mesai arkadaşlarıma, Bayat Belediyemize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum