Samimiyet dolu anlar;

Samimiyet dolu anlar

Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ ile birlikte ziyaret ettiği Pınarca Köyü’nde vatandaşlarla samimiyet dolu anlar yaşadı....

Resim

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

İlçe ve köy ziyaretlerine devam eden ve vatandaşların samimi ilgisiyle karşılaşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Pınarca Köyü’nde vatandaşların ayran ikramı ve hoş sohbeti ile samimiyet dolu anlar yaşadı.

Resim

İÇTEN İNSANLARLA OLMAK ÇOK KIYMETLİ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile vatandaşların hatırını soran ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Ali Çelik, “Hemşehrilerimizin ayran ikramı, hoş sohbetler, samimiyet dolu anlar… Bize bu güzel anları yaşatan herkese teşekkür ederim. Samimi, içten insanlarla bir arada olmak gerçekten çok kıymetli. Çok güzelsin Pınarca…” ifadesini paylaştı.

Resim

TAZİYEDE DUA ETTİLER

Öte yandan Vali Çelik ve Vali Yardımcısı Karadağ, Durankaya’da Salih Hazar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Çelik, “Salih amcamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekânı cennet olsun” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum